Teknologjia Informatike (IT) ne SHQIP

  •        0

Ky eshte nje projekt i HAPUR/FALAS per publikun Shqip-foles i cili permban nje seri Video-Kursesh, Udhezime, dhe Shembuj Kodi per gjuhe (web) si: XHTML, CSS, JS, PHP, AS3 etj. si dhe per Desktop: C++, Java, Adobe Air etj. + programe/praktika te ndryshme.

http://arcuus.sourceforge.net

Tags
Implementation
License
Platform

   
Related Projects